SEO оптимизация за търсачки

SEO оптимизация за търсачки (търсещи машини – Google, Bing…) е СЕО услуга, чиято цел е уеб сайт да се достигне челна позиция в Google и други търсачки, по избрана ключова дума или фраза. От своя страна добрата позиция в търсачките ще доведе до повече посещения в оптимизирания уеб сайт на СЕО клиент, което се очаква да повиши продажбите на продукти и услуги…

SEO оптимизация за търсачката Google

SEO оптимизация за търсачката Google, e основната и най-ефективната SEO оптимизация на уеб сайтове, тъй като дялът на Google като търсеща машина е над 90%. Този монопол над останалите търсачки обаче всъщност е полезен, защото позволява на СЕО експерти и специалисти да се концентрират само върху една търсачка, което пък е по-евтино. А ако бяха 5 броя търсещи машини от ранга на Google и сие?

В зависимост от страната, където е насочен (таргетиран) вашият уеб сайт, търсачката Google има отделна локална версия, която е възможно да има различен алгоритъм за оптимизация на сайтове. Това прави локалната СЕО оптимизация на уеб сайтове за търсачката Гугъл доста трудна задача, която изисква познания и най-вече опит.

SEO оптимизация за търсачката Bing

SEO оптимизация за търсачката Bing, е сравнително рядко поръчвана СЕО услуга, която има смисъл ако вашата цел са потребители в други страни, различни от България. Напр. в САЩ тази търсачка поддържа добра популярност и има смисъл да се влагат време и пари за СЕО оптимизация за търсачка Bing.

Локална СЕО оптимизация на уеб сайтове за търсачката Гугъл

СЕО агенция 30 думи предлага SEO оптимизация за търсачката Google.bg. С нашият над 10 годишен опит, можем да ви консултираме за СЕО и да СЕО оптимизираме вашият уеб сайт за Google BG, по една или повече ключови думи и фрази.

Предлагаме СЕО одит и изготвяне на писмен доклад за текущата SEO оптимизация на указаният уеб сайт. Разработваме план и стратегия за СЕО оптимизация, с цел подобряване на позицията по избрани ключови думи и фрази.

СЕО оптимизация на уеб сайтове за търсачки – гаранция?

Гаранция при СЕО оптимизация на уеб сайтове за търсачки е от особена важност за всеки клиент. Истината е, че ако искате да сте на първа страница и на първо място в търсачките и Google, в силно конкурентна ниша, това ще отнеме доста време, което пък значи – ще струва много пари! Едва ли някой би поел такъв риск и да ви предложи гаранция за „първо място“ за оптимизация на сайт в една или друга търсачка.

Не така стои гаранцията при по-слабо конкурентни пазарни ниши. Когато няма силна конкуренция или просто най-силните конкурента не са оптимизирали своите сайтове, тогава може да се предостави пълна гаранция за успех, а именно – качествена оптимизация за търсачките и първа позиция по избраната ключова дума.

И последно за гаранцията за СЕО оптимизация за търсачките – ако сте първи по една ключова дума, това не означава, че ще сте първи по всички останали ключови думи, за които имате желание или интерес да сте по-напред или първи. Всяка дума, фраза или подбор от няколко свързани фрази изискват определена работа и време, така че важно е още в началото да набележите своите цели и да се работи да постигането им. Така се прави качествена SEO оптимизация за търсещите машини – Гугъл, Бинг и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *