SEO Одит (SEO анализ)

SEO Одит (SEO анализ) е SEO услуга, с която се извършва проверка на текущото състояние на планирания за оптимизация уеб сайт, както от страна на Onsite (вътрешна) оптимизация на уеб сайт, така и от страна на Offsite (външна) оптимизация, която включва линкове към уеб сайта и др. Анализират се и се проверяват (одитират) най-важните елементи на оптимизацията.

SEO Одит и СЕО доклад

Целта на СЕО одитът е да се провери досегашната/текущата оптимизация на уеб сайта, по списък от критерии (пълен списък или само най-важните), което да позволи да се изготви СЕО доклад (писмен или устен), с препоръки за подобрение на оптимизацията на текущия уеб сайт.

SEO Одит, SEO доклад и план-стратегия за SEO оптимизация

SEO докладът от своя страна е част от общия план-стратегия за SEO оптимизация. В план-стратегията за оптимизация се определят нови мерки, които досега не са използвани, които ще подпомогнат SEO оптимизацията на уеб сайта. Тези нови мерки не са част от СЕО доклада, който се изготвя при СЕО одит на сайт, тъй като в него попадат препоръки само за текущо използваните мерки и фактори за СЕО оптимизация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *