SEO Експерт

SEO експерт е човек с голям, поне 5-10 годишен, опит в SEO оптимизация на уеб сайтове за търсачки и търсещи машини. За България най-важен е SEO опитът с търсачката Google и по-конкретно Google.bg.

SEO Експерт – знания, умения и опит

Изискванията към един SEO Експерт са големи: много знания, достатъчно умения и голям опит (стаж по СЕО оптимизация на сайтове).

СЕО Експертът трябва да има ръководни умения, за да може да управлява екип от СЕО специалисти, СЕО писатели (SEO writers / copywriters) и други по-тесни IT специалисти, които подпомагат цялата дейност по предоставяне на SEO услуги.

Как се става SEO Експерт?

SEO Експерт се става с много четене, много тестване и използване на достатъчно на брой утвърдени и нови подходи, които да изпълнят заветната цел на всеки клиент – да бъдат оптимизирани техните уеб сайтове, така че при търсене по избрана ключова дума, сайтът да се класира на първа страница, на първо място (позиция), преди всички останали конкуренти.

Преди да можете наречете себе си СЕО експерт, то вие трябва да преминете през няколко години работа като SEO специалист, години в които да постигнете завидни успехи. Така сякаш неусетно вие ще достигнете по-високо ниво на знания, умения и опит, за да се наречете добър SEO експерт.

SEO Експерт, СЕО специалист или SEO агенция?

SEO Експерт, СЕО специалист или SEO агенция – това е въпросът, който си задават много хора, които трябва да изберат кой да направи оптимизация за техния уеб сайт?

Всъщност отговорът в случая е сравнително лесен – няма значение! Ако може сам човек, било то SEO специалист или СЕО експерт, да се справи с оптимизацията на уеб сайт по избраните от вас ключови думи, то за вас няма причина за притеснение – целите ще бъдат постигнати.

От друга страна, SEO агенциите имат повече персонал, което пък почти сигурно означава по-висока цена, а не ниска или евтина цена. Но пък това си има и предимства – СЕО агенциите имат хора, които се специализират в конкретна дейност – един в линк билдинг, друг с писане на текстове и статии, трети е графичен дизайнер и прави уникални картинки и банери за реклама и популяризация. Това означава, че ако сте в силно конкурентна ниша, по-добър избор би бил да предпочете СЕО агенция да оптимизира вашия уеб сайт.

Най-често търсени: seo експерт, сео експерт, seo ekspert.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *