Цена на SEO оптимизация на уеб сайт – план Бизнес+

Цена на SEO оптимизация на уеб сайт – Бизнес+ план (бизнес плюс) – 950-1450лв. месечно.

Бизнес+ план на SEO оптимизация на уеб сайт се прави след СЕО одит и изготвен план и стратегия за оптимизация на сайт (цена на план-стратегия).

Бизнес+ план на СЕО оптимизация на уеб сайт включва On-Page и Off-page SEO оптимизация и оптимизация за Google. Може да включва няколко ключови думи и фрази, със или без повтарящи се думи.

Включва СЕО консултация след първият месец на кампанията, за да се отчетат и анализират постигнатите резултати. Редовният преглед на статистиката ще да ни подскаже нуждата от допълнителни мерки за оптимизация или ще ни насочи към използването на по-ефективни мерки, което ще се отрази положително на резултатите.

Бизнес+ план на SEO оптимизация на уеб сайт – за кого е подходящ?

Бизнес+ план на SEO оптимизация на уеб сайт е подходящ за големи корпоративни сайтове, с много услуги и силна конкуренция, производители на силно конкурентни продукти и пазари.

Бизнес+ план е подходящ за почти всички онлайн магазини, с изкл’чение на най-конкурентните пазарни ниши като лаптопи, авточасти и др. За такива онлайн магазини се изготвя индивидуална оферта за оптимизация на онлайн магазин.

За да поръчате този SEO пакет – свържете се с нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *