SEO Консултация

SEO консултация е SEO услуга, която предоставя възможност да получите информация за оптимизация на уеб сайтове, която да ви помогне да вземете решение или сами да направите СЕО оптимизация на своя уеб сайт.

SEO консултация за SEO оптимизация на уеб сайтове

SEO консултацията е скъпа услуга, която обикновено се заплаща почасово или в ценови пакет за СЕО оптимизация. Въпреки цената си, благодарение на СЕО консултация, вие можете да спестите много пари, като сами се заемете със SEO оптимизацията на вашият уеб сайт. Трябва обаче да споделим, че това няма да ви донесе големи SEO успехи, ако нямате опит или ако конкуренцията е силна! За да се справите сами, това трябва да бъде пазарна ниша без много конкуренция или пък вие да имате добри основни познания за SEO оптимизация, в противен случай рискувате просто да си загубите времето и дори да навредите на уеб сайта, ако допуснете да бъде счетен като „измамнически“ или „спамърски“.

SEO консултация за SEO оптимизация за търсачки

SEO консултация за SEO оптимизация за търсачки и по-конкретно за Google и Google.bg е СЕО услуга, която се извършва от опитен SEO специалист или експерт. Целта е да зададете конкретни въпроси, на които да ви бъде отговорено ясно и разбираемо, така че да можете да решите дали да наемете СЕО агенция за оптимизация или да опитате сами да се справите.

SEO консултация и план-стратегия за оптимизация на сайтове

Много хора очакват, че при SEO консултация вие ще получите готов план-стратегия за оптимизация на сайтове. Не, това няма как да се случи, тъй като написването на доклад от СЕО одит и изготвянето на писмен план и стратегия за оптимизация отнемат време.

Това, което ще получите при СЕО консултация, ще бъдат устни отговори на вашите конкретни въпроси, без преди това съответния специалист или експерт да се е запознал в детайли с вашите текущи нива на оптимизация на уеб сайт и вашите цели. В този случай, ще имате по-голяма ползва ако изготвим писмен план-стратегия за SEO оптимизация на вашия уеб сайт, тъй като това ще позволи да разучим конкретните изисквания от ваша страна, силата на вашите конкуренти и да можем да дадем конкретни съвети за да надминете тези конкуренти. Едва на този етап, SEO консултация би имала най-голям ефект и ще можете да решите кои задачи от стратегията да направите самостоятелно и кои от тях да се поемат от СЕО агенцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *